Rekommenderas att göra i Kemer

Jeep safari
Du kör i de underbara Taurusbergen, och det är ofta pauser för att ta ta bilder. Jeep safari, kommer du att se hur människor lever i bergen, moskéer, dalar, topp över Taurusbergen, en 2000 år gammalt träd, grotta, och många typer av växter och djur.

Det finns ett stopp vid en flod eller en hydda / restaurang för en lunch. Efter lunch fortsätter du att köra stigar och smala vägar, och vara tillbaka på hotellet runt 17:00 till 18:00. Turen kan köpas i Kemer


Aspendos Opera och Ballett Festival.
Aspendos Opera och balett Festival
Varje år besöker tusentals utländska och lokala turister Aspendos, for att se denna underbara gamla byggnaden, känd som en av de bäst bevarade antika teatrarna i världen, med många ursprungliga detaljer i byggnaden kvar intakt.
Den har används för olika aktiviteter och festivaler i många år, där Aspendos International Opera och balett Festival är den mest kända.Läs mere om Aspendos Opera og Ballet Festival

 


Moonlight Beach - Park
Moonlight Beach och Park
är ett stort område med restauranger, pooler, lekplatser, vandringsleder under skuggande pinjeträd, delfinarium, teater, och stranden har Blue Flag för sitt rena vann.

Läs mer och se foto från Moonlight Beach - Park


Phaselis

PhaselisPhaselis grundades för mer än 2400 år sedan, och är bara 11 km från Kemer,

De som är intresserade av historia, och de som vill ha en lugn dag på strandenkommer du att hitta deras Eldorado här.
Stranden är långgrund och perfekt för familjer med barn. Ofta buss från Kemer, som är märkt Express Camyuva-Phaselis-Tekirova. Ca 8 lira entré

Läs mer om och se bilder från Phaselis.


Fjellet Tahtali og gondolbanen
TahtaliMountain Tahtali är 2365 meter hög, och under 2007 öppnade europas längsta gondolbana till toppen.
Här har du en underbar utsikt till Kumluca på ena sidan, och till Antalya och Side på den andsidan.
Läs mer om och se bilder från Tahtali och gondolbanan. Läs mere om och se foto från Tahtali och
gondolbanen

 


Båt tur
Yacht resa är ett avkopplande och enkelt sätt att resa till den antika staden Phaselis på. Du besöker Phaselis, Pirate Cave och Paradise Bay. Njut soliga dagar och fritid.

Det är ofta paus för att bada i det varma och Medelhavets klara vatten. Lunch serveras ombord. Ankomst Kemer Marina vanligtvis 17 timmar. Turer kan köpas där du bor.Les mere om båt tur i Kemer


Marknaderna i Kemer

Marked i KemerMarknader i Kemer är något alla borde uppleva. Lokalbefolkningen träffas och de köper vad de behöver för veckan.

Marknaderna ger lokalbefolkningen frukt, grönsaker, kläder, skor och andra saker som de behöver i det dagliga livet, och priserna är låga. Turisterna kommer för att köpa textilier, skor, lädervaror, souvenirer och mycket mer. Det finns på marknaden i Kemer stad måndag och tisdag .

.Läs mer om marknaderna i Kemer

>