Upplevelser i Kemer
Shopping i Kemer, Turkiet


Det är oftast möjligt att komma över den turkiska textil-och världskända tillverkare och varumärken i Kemer regionen.

Du har förmågan att hitta de mest unika design och produkter av läder, guld. silver, smycken och mattor.

Du kan lära dig mer om livsstil och produkter i regionen, när du besöker den offentliga marknader och basarer i regionen.

 


I de två huvudgatorna i Kemer hittar du ett stort urval av kläder, smycken, guld och souvenirer. Ta dig tid och titta runt, eftersom urvalet är stort. När du hittar något du vill köpa, inleda förhandlingar om priset. Men du kan också hitta affärer där varor prissatta, så du är van vid från hemmet.


shoppingPå busstationen hittar du kvinnor som säljer hantverk som de har gjort. Här hittar du kvalitet. Betala vad de ber om, för detta är kvinnors möjlighet till en liten inkomst.

Alla souvenirer för dig själv eller dina nära och kära hemma, väntar på dig i många butiker.

Marknaderna är också en mycket intressant plats för turister. Du bör besöka marknaden för att få en uppfattning om produkter som växer i regionen och den livsstil för dem som bor i området.


Den turkiska textilindustrin och den turkiska mode är känt över hela världen. Du har chansen att köpa produkter från denna sektor, som är av högsta kvalitet, mycket billigare jämfört med priserna på världsmarknaden. Du kan också hitta världskända märken i butikerna och i köpcentra.

Marked i Kemer
Läs mer om marknaderna i Kemer